14 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
15-8-2020 19:45:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer klantvriendelijk geholpen. Fijn bedrijf om een auto te kopen. Zijn erg blij met onze mooie peugot 2008.

Onze reactie:
Geachte Heer Van Leur, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Klantvriendelijkheid en service is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn wij heel blij om te horen dat de aankoop prettig is bevallen. Wij wensen u nogmaals heel veel plezier en veilige kilometers met deze mooie auto. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
2-7-2020 19:15:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Na een lange route langs meerdere showrooms kwamen wij bij Mike aan om de Ford Focus wagon te bekijken. In no-time wisten wij zeker dat deze auto het moest worden en zo gezegd zo gedaan. Mike zorgde ervoor dat het losgelaten rubbertje weer vastgemaakt werd en een dag later konden wij de auto volledig rijklaar in gebruik nemen. Erg fijn dat Mike flexibel in zijn tijd was, en ophalen dus ook aan het einde van de dag nog ging.
1-7-2020 15:49:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben bij Mike een mooie Audi A4 avant gekocht. Bij aankomst geen gelikte showroom, doch een fijne ontvangst, nette auto en alles top geregeld en uitgelegd. Tevens een mooi inruilbedrag voor onze inruilauto gekregen. Kom hier zeker nog eens terug.

Onze reactie:
Geachte Heer Brielle, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Altijd fijn om te horen dat alles goed bevallen is. Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier met deze mooie auto en zien u graag in de toekomst weer verschijnen. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
24-6-2020 16:33:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eerlijk! komt zijn afspraken na.

Onze reactie:
Beste Heer Kulicki, Bedankt voor de beoordeling die u heeft geplaatst. Wij willen u nogmaals heel veel plezier wensen met de nieuwe auto en natuurlijk veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
13-5-2020 11:59:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Sinds een aantal weken ben ik de trotse eigenaar van een Volkswagen Tiguan 1.4 Trend&Fun; maar daarover straks meer. Ik wil eerst mijn waardering uitspreken voor het vertrouwen dat Mike mij heeft gegeven. Na meer dan 20 jaar in leaseautos ( van behoorlijke middenklassers) te hebben gereden, had ik de beslissing genomen een tweedehands auto aan te schaffen. De overstap van een leaseauto naar een eigen auto lijkt envoudig maar is het niet. Naast de luxe van telkens weer een nieuw model, de gegarandeerde service van de leasemaatschappij en de vakkundigheid van de servicecentra, is het vooral het vertrouwen dat je totaal geen omkijken hebt naar je auto. De aanschaf van een nieuwe auto was mij bij geen optie (desinvestering). Maar de keuze voor een occasion was in mijn geval wel gebaseerd op het hebben van een bepaalde mate van luxe en en het vertrouwen in het bedrijf dat de auto levert. Mike heeft vanaf het moment dat ik contact met hem opnam mij absoluut het gevoel gegeven dat ik bij hem voor zowel de auto als de voor de service bij het juiste bedrijf ben. Daarnaast wil ik mijn waardering uitspreken over de manier waarop hij de communicatie heeft laten verlopen. Ook Mike werd geconfonteerd met de veranderende administratieve processen bij de diverse organisaties (RDW, belastingdienst, keuringsbedrijf, . ..) als gevolg van de coronacrisis. Mike heeft mij middels telefoontjes, emails, app’s constant op de hoogte gehouden van “de status”; op een manier waar leasemaatschappijen en servicecentra een voorbeeld aan kunnen nemen! Over de auto die ik gekocht heb ben ik zeer tevreden. Mike’s (inkoop)beleid is erop gebaseerd op kwaliteit te leveren. Geen afgetrapte auto’s met verborgen gebreken of onderdelen die op korte termijn aan vervanging toe zijn. Hij staat voor de kwaliteit van zijn auto’s en de service van zijn bedrijf. Indien je overweegt een goedec occasion aan te schaffen; adviseer ik je ten zeerste contact op te nemen met Mike.

Onze reactie:
Geachte Heer Vries, Vriendelijk dank voor uw beoordeling die u geplaatst heeft. Wij zijn blij te horen dat het gehele traject u positief is bevallen. Het was allemaal even afwachten voor beide partijen of het allemaal zou lukken gezien de aanpassingen die gemaakt moesten worden tijdens de coronacrisis maar het is gelukkig op tijd gelukt. Wij zijn in ieder geval tevreden gezien het feit dat u tevreden bent met de aanschaf van deze mooie auto. Nogmaals vriendelijk dank hiervoor en wij wensen u leuke en veilige kilometers met de auto. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
11-3-2020 16:16:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
No nonsens en doet een stapje extra! Mike is niet van de verkooppraatjes! Wat je ziet is wat je krijgt. Auto's met complete onderhoud historie! Tevens een leuke prijs voor de ingeruilde auto. Daar waar de meeste marktplaats liederen stoppen gaat Mike een stapje verder! Vertrouwd aan huis en geen tankstation afspraken! Auto met nieuwe beurt en APK en autotrust garantie! Kortom niks te klagen als klant!

Onze reactie:
Beste Jeff V G, Vriendelijk dank voor uw beoordeling en altijd leuk om te horen dat de inzet gewaardeerd wordt. Was prettig zaken doen en ik wens u veel rijplezier en veilige kilometers met deze mooie auto. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
30-11-2019 15:10:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In voor en tegenspoed zijn woorden die je tegenkomt bij huwelijken, maar voor Mike's Auto's is dit ook zonder enige twijfel van toepassing! Na een zoektocht van een week of 2/3 had Mike een Audi SQ5 gevonden die aan alle eisen voldeed. Dat was de week ervoor ook al het geval, maar na enig speurwerk van Mike bleek dat de betreffende auto een serieuze schade had geleden. Dus die hebben we maar laten schieten. Uiteindelijk zijn we samen naar Duitsland gereden om de uitverkoren Audi op te halen. Een kleine 600 km heen en uiteraard ook weer terug. Maar met zoveel vermogen en comfort is dat helemaal niet erg! ;) Gek genoeg leek alles piekfijn in orde. Hij reed goed en alle electronica werkte zoals het zou moeten. Het eerste punt van aandacht was het ontbreken van een alarmsysteem. Een auto met een dergelijke aanschafwaarde moet aan nogal wat eisen voldoen om 'm op een goede manier te verzekeren. Mike wilde de helft betalen, want dat vond hij niet meer dan normaal. Ik vond het bijzonder schappelijk en attent van 'm. Helaas eindigt het verhaal hier niet. Al in de eerste week dat ik de auto in bezit had bleek dat er iets helemaal niet goed was met de roetfilter. Zo erg dat de auto in een zogenaamde 'nood loop modus' schoot. Zeg maar van 0 tot 80km/u in 4 minuten. Om dit verhaal iets in te korten; Een week of 3/4 heeft de auto bij Terlouw Diesel Center in Mijnsherenland gestaan. Een van de eigenaren heeft toevallig exact dezelfde auto, dus dat was in dit geval een geluk bij een ongeluk, omdat verschillende onderdelen uitgewisseld konden worden. Uiteindelijk kreeg ik het verlossende belletje met de mededeling dat de auto klaar was! Inmiddels had Terlouw contact gehad met Mike en ze deelde me mede dat de volledige factuur was voldaan door Mike's Auto's!! Overigens hadden we het Duitse bedrijf waar de auto vandaan kwam op de hoogte gesteld, maar die waren geenszins bereid om hierin mee te denk of iets dergelijks. Als u de moeite heeft genomen om dit betoog in z'n geheel te lezen, dan zal het u niet verbazen dat ik ontzettend blij ben dat ik de auto via Mike heb gekocht. Kan dan ook niet anders dan Mike's Auto's te beoordelen met een dikke 10!!!!

Onze reactie:
Beste M. Bazuin, Vriendelijk dank voor de beoordeling die u geplaatst heeft. Je kan wel zeggen dat het een aardig (technisch) avontuur was afgelopen weken. Ben blij dat alles eindelijk netjes is opgelost voor u zodat er eindelijk van de auto genoten kan worden. Bedankt voor u geduld afgelopen weken en ik wens u wederom veel leuke en veilige kilometers met deze bijzondere mooie auto. Met vriendelijke groet, Mike
18-9-2019 15:59:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Als leek in de autowereld hebben wij een hele goede gehad aan Michael. Geen vlotte verkooppraatjes maar een eerlijk advies waar wij als gezin een goede auto aan zouden hebben. Alles is goed verlopen, is altijd zijn afspraken nagekomen en daarnaast ook altijd heel netjes geweest. Ik raad zeker iedereen aan een auto aan te schaffen via mikesautos.nl

Onze reactie:
Beste D. Roks, Hartstikke bedankt voor deze leuke beoordeling. Altijd fijn om te horen dat een klant tevreden is over de aanschaf van een nieuwe auto. Wij wensen u nogmaals heel veel plezier met deze prachtige auto en natuurlijk veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Michael
12-9-2019 10:57:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Mike adverteerde met een schitterende Golf 6 met weinig kilometers die ik na een proefrit besloot te kopen, De auto was rijklaar op de afgesproken tijd. Toen er in de weken erna toch een probleem met de auto ontstond mocht ik dit bij een garage naar keuze en in de buurt laten oplossen op kosten van Mike. Super service! Prettig in de omgang en komt afspraken na.

Onze reactie:
Beste Thijs, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar behoren is verlopen. Wij wensen u nog fijne en veilige kilometers met deze mooie auto. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
2-9-2019 14:46:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik kwam via via bij Mike terecht met de vraag of hij voor mij een auto die ik in mijn hoofd had wilde zoeken in het buitenland. En zo gezegd zo gedaan ,alles tot in de puntjes geregeld vanaf het zoeken tot het moment van ophalen bij Mikesautos. Ik ben er super blij mee en nogmaals dank.... Mvg Jeroen.

Onze reactie:
Beste Jeroen, Bedankt voor deze mooie en leuke beoordeling. Het was een leuke uitdaging om deze mooie BMW te vinden voor je. Super mooie auto is het waar je hopelijk veel plezier mee gaat beleven en natuurlijk veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Mike
4-8-2019 13:14:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed eerlijk verhaal, duidelijk bezig voor de klant mooie inruilprijs en eerlijke prijs voor de nwe auto. Volgende keer weer.

Onze reactie:
Geachte Heer Reuvers, Vriendelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zien u graag in de toekomst voor een volgende mooie auto. Wij wensen u nogmaals heel veel leuke en bovenal veilige kilometers met deze bijzondere auto. Met vriendelijke groet, Michael Mikesautos
16-7-2019 09:13:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
eerlijk verhaal, mooie deal, blind vertrouwen

Onze reactie:
Beste Mevrouw Wattez, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Mike Mikesautos
10-6-2019 21:35:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben vorige week een mooie Volkswagen golf gekocht van Michael, ondanks dat we de auto dus nog maar heel kort hebben wil ik graag een review plaatsen. Ons is opgevallen dat Michael het belangrijk vindt dat klanten blij en tevreden zijn, daar doet hij bovengemiddeld veel moeite voor. De indruk die bij ons is achtergebleven is dat Michael er alles aan doet om een goede auto af te leveren die helemaal naar wens is. We hebben alle tijd gekregen om rustig over onze eventuele aankoop na te denken maar de beslissing was snel gemaakt omdat deze auto echt heel mooi en fijn is. De afhandeling is geheel volgens afspraak verlopen en de Aflevering is gewoon een feestje, de wagen stond op de afgesproken dag geheel gepoetst, gekeurd en getankt volledig verzorgd op ons te wachten en wederom heeft Michael alle tijd genomen om de overdracht zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mike bedankt!

Onze reactie:
Geachte Heer Punt, Wat leuk en fijn om te lezen dat uw ervaring zo leuk en goed verlopen is. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons ook als prioriteit nummer 1. Wij wensen u nogmaals veel leuke en bovenal veilige kilometers met uw nieuwe auto. Met vriendelijk groet, Michael Mikesautos
27-5-2019 09:53:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Allereerst, nooit het gevoel gekregen dat we zomaar een klant waren. We kregen veel zorg, uitleg en aandacht voor onze nieuwe auto. Er werd alles op alles gezet om ons te helpen, GE-WEL-DIG

Onze reactie:
Geachte Heer Schuttevaer, Vriendelijk dank voor uw beoordeling en wij wensen u nogmaals veel veilige kilometers met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Michael Mikesautos